Sektörde yılların tecrübesine sahip Kuroğlu Orman Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. firması olarak uzun ömürlü ve yüksek verimli ithal, yerli Plywood, İthal, yerli inşaatlık Sarı Çam Kereste, OSB ve ithal, yerli Kontrplak Huş(birch) – Çam(pine) – Kayın(beech) – ve Kavak(poplar) standart Ebatlarda (Yerli Siparişlerinizde Özel Ebatlarda, Kalınlıklarda) satışlarımız devam etmektedir.

Plywood Çeşitleri Türkiye’de birçok menşeli plywood ithalatı yapılmaktadır. (Yurt dışı projelerinizde İhraç kayıtlıda verilebilir.)

Bunlar arasında Sweza Plywood, Riga Plywood, Brezilya Plywood, Tayvan Plywood, Odek Plywood ve Ekowood Plywood bulunmaktadır.

Bu ürünler ithal edilen ülkelerin iklim yapısındaki farklılık ve ağaç çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Böylece plywoodların aralarında fiyat farkı olmaktadır. Tüketiciler kullanımına göre plywood tercih etmektedir.

Rus Plywood ve Finlandiya Plywood fiyat olarak diğer plywoodlar’dan yüksek olmasına rağmen mukavemeti ve dayanıklılığı bakımından daha yüksektir. Bu yüzden tüketiciler Rus Plywoodu, Ukrayna Plywood ve Finlandiya Plywoodu tercih etmektedirler. Euro ve Dolar paritesi farklılık gösterdiğinden dolayı Brezilya Plywood, Tayvan Plywood, Brezilya Plywood Ekowood plywood ta tercih edilebiliyor. Rus Plywood – Finlandiya Plywood ––– Brezilya Plywood – Tayvan Plywood (18mm,21mm)

Sektörde yılların tecrübesine sahip Kuroğlu Orman Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Firması olarak uzun ömürlü ve yüksek verimli DOKA H20 Eco P satışımız başlamıştır. (Yurt dışı projelerinizde İhraç kayıtlı da verilebilir.)

Kiriş ve döşemelerde kullanılan Doka H20, ürünün içine entegre edilen şok emici pimler sayesinde kullanıcı firmaya uzun süreli kullanım olanağı sağlar. Ayrıca Doka H20 Eco P ürünümüz; sahip olduğu açılı baslık kesimleri sayesinde ürünlerin yüksekten düşmesi sonucunda ortaya çıkabilecek herhangi bir hasar veya kırılma engellenmiş olur. Bu da ürünün daha uzun ömürlü olmasını sağlayarak firmaya uzun süreli kullanım olanağı ve maliyet avantajı sağlar.

Taşıyıcı kirişlerde bulunan işaretler ise kurulumun hızlı ve güvenli şekilde yapılmasına olanak tanır.

Üzerinde bulunan boya ve kaplı tutkal vasıtasıyla su emme, mevsim şartları nedeniyle acık havada çürüme oluşmaz.

DOKA H20’nin 10 farklı boyda satısı yapılmaktadır.   (1,80 – 2,45-2,65- 2,90-3,30-3,60-3,90-4,50-4,90-5,90)

Saygılarımızla ;